Inici

El FUTBOL al servei dels INFANTS

aquest es el lema de Gol Solidari Andorra, una associació sense ànim de lucre que de la mà de dos mites del futbol andorrà vol ajudar als nens mes desafavorits del Principat, a través de les entitats que vetllen per ells AUTEA, ASSANDCA, AINA, SPECIAL OLIMPICS, ja que sense elles, molts dels infants que avui gaudeixen d’una vida, lo més maca possible, segurament no ho la tindrien així. Es aquest el pilar fonamental del nostre projecte, que iniciem i desitgem arribar el més lluny que la Solidaritat Esportiva ens vulgui portat.

De la mateixa manera, també iniciem col·laboracions especials amb altres ONG’s del País, siguin del sector que siguin com BOMOSA, patrocinador del Inter Club d’Escaldes i que també està molt present a Gol Solidari Andorra

Gràcies a la nostre dilatada carrera professional, hem pogut establir contactes amb esportites d’èlit, en actiu o retirats que no han dubtat ni un segon en col·laborar amb nosaltres fent-nos arriba una samarreta, un maillot, un “mono”, uns guants o unes botes de futbol. Podeu fer clic AQUI per anar a l’apartat galeria.

Tot això es el que ens fa sentir molt orgullosos i saber que tot el que ens ha donat el futbol, ho podem invertit en els infants del nostre País.

Per mostrar el que fem a Gol Solidari Andorra, em volgut crear aquest lloc web, on trobareu els articles de premsa (click AQUI) relacionats tan amb el nostres impulsors com el de la nostre Associació, sempre mostrant-vos el que mes ens agrada, el somriure dels que ajudem. 

I no ens descuidem per descomptat dels nostres col·laboradors (click AQUI), els quals sense ells, aquest projecte no seria possible. Es per aixó que també tenen un lloc especial en aquesta web, per tal de reconeixer dins de les nostres possiblitats tota l’ajuda que ens donen en cada moment.