0

Aportació Solidaria Centre Comerical Punt de Trobada

Gracies a l’aportació solidaria del Punt de Trobada seguim amb el nostre OBJECTIU, la solidaritat i es per això que rebem per part del Centre comercial Punt de Trobada, un xec per valor de 1000 euros, per seguir ajudant els infants del País. Es per això que els mitjans de comunicació es fan resò, podeu consultar les noticies als següents enllanços. click AQUI per anara a la noticia.

Seguim treballant. Cada dia més compromesos. Cada dia mes ganes d’ajudar, de col·laborar amb aquelles entitats que, tot i la nostra ajuda, encara necesites més.

Amb aquesta aportació solidaria del Punt de trobada, podrem ajudar, dins de les nostres possibilitats, tots els nens d’Andorra tinguin la seva joguina.

Aportació solidaria punt de trobada
El Juli i l’Ilde recollint del Sr. Cachafeiro el xec

Es por nosaltres un plaer , que una de les empreses amb mes nom al pais ens ajudi amb aquests tipus d’aportacions, que son la nostra motivació, i el que ens dona energia per seguir cada dia. Moltes gracies Punt de Trobada, per la col·laboració, infinitament agraïts.

En els propers dies us informarem, a on hem destinat aquesta aportació. A quines associacions li hem fet arribar, per què en tot moment estigueu al corrent de quines associacions anem ajudant.

administrador

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

− 1 = 1