0

AINA + GOL SOLIDARI = JUNTS PER ANDORRA

Aina + Gol Solidari = Junts per Andorra és un projecte solidari destinat a recaptar fons per ajudar al Ministeri de Salut a combatre el COVID-19.

Degut a la critica situació que estem vivint al Principat, em cregut necessari col·laborar amb el nostre Govern. Es per això que hem unit forces amb l’associació AINA (entitat amb la que ja hem col·laborat de manera assídua), i volem recaptar el màxim per ajudar en aconseguir el màxim de material sanitari possible. Juntament amb les subhastes solidaries que comencen el proper dia 30 de març, podeu fer les vostres donacions i participar en el sorteig de grans articles d’esportistes andorrans i residents que ens han donat per a la causa. DONACIONS AINA fent clic a l’enllaç podreu participar en els sorteigs.

Sabem que son moments molt complicats, pero segur que junts ens en sortirem, per això #quedatacasa #totanirabe i consulta els perfils d’instagram de junts per andorra , aina i gol solidari andorra.

administrador

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

37 − 27 =