0

Jugadors que deixen petjada

En ocasions els jugadors que deixen petjada son els que fan els millors gols, és la llei del futbol. Però quan parles de jugadors d’un equip de segona divisió B i que porta el nom d’un País, els gestos son els que marquen.

Així ha estat i només tenim mostres d’agraïment per la primera plantilla del FC Andorra. Els jugador ens han entregat un xec per valor de 900€ per col·laborar amb les nostres aportacions del Fons Solidari de Govern per la lluita contra la Covid-19.

Només podem donar les gràcies a tots i cada un d’ells, i tal com diu el “speaker” de Prada de Moles: “Pel Futbol Club Andorra, amb el número 1.Nico Ratti; 3.Fede Bessone; 4.Andres Garcia; 5.Adri Vilanova; 6.Javi Martos; 7.Moha; 8.Martí Riverola; 9.Ernest Forgas; 10.Ludo; 12.Adri Lledó; 13.Diego Huesca; 14.Rai Marchan; 15.Miguel Loureiro; 16.Michael Gafoor; 17.Pinga; 18.Jilmar; 19.Carlos Martinez; 20.Victor Casadesus; 21.Ruben Bover; 22.Musa JR; 25.Miguel Bañuz; 26.Iker; 28.Raul Feher; 29.Izan”.

MOLTES GRÀCIES A TOTS.

Veure l’article a la web del FC Andorra clic aquí

administrador

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

sixty ÷ = ten