0

GRÀCIES INTER!!!!

GRACIES INTER, ho posem amb majúscules perquè no pot ser d’un altre manera. Hem d’agraïr totes les col·laboracions, ajudes i donacions que rebem i en aquest sentit el club escaldenc on juguen els nostres Ilde i Juli, no ha escatimat en res. Gairebé 500 euros en samarretes subhastades i encara puja més amb les que tenim a la venta a la nostra Solidarishop.

És per tot això que volem donar les gràcies a l’entitat, als jugadors i als aficionats o simpatitzants per haver-nos ajudant durant aquest mesos tant difícils.

Igualment volem mostrar el nostre agraïment per le visibilitat que ens han donat sempre en les seves xarxes socials, ajudant-nos a arribar a més gent. Us deixem fent clic aquí, l’enllaç de la publicació que han creat al seu lloc web.

I com diu el seu eslogan, #SEREMMES, amb l’Inter Club Escaldes al costat segur que SEREM MÉS.

administrador

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2 + eight =