0

Cap Nen Sense Estiu

Fa unes setmanes varem començar la campanya cap nen sense estiu a Andorra, amb les nostres subhastes solidàries.

Avui ja hem complert el projecte i he fer entrega a AINA, del xec per valor de 5000 euros per tal de donar beques al màxim número de nens, que després de la pandèmia no podrien realitzar les seves estades a la casa de colònies.

Es el motiu pel que vam crear Gol Solidari Andorra, per tal d’ajudar als més petits i no podem estar més contents de poder fer-ho i que gràcies a vosaltres haguem pogut ampliar el nombre de nens becats per aquest any.

Seguirem treballant pels més petits del país amb les nostres subhastes i els articles a la nostra solidarishop, per ajudar al màxim possible.

administrador

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

÷ 4 = one