Braçalets Solidaris

Una temporada més el @fcandorra 🇦🇩⚽️🔝, amb tots els seus equips, lluirà el nostre braçalet solidari @innhero_wear amb el record d’Emili Vicente “HAY QUE SEGUIR”, gràcies als capis @fedebessone_21 @ludovic_10 @ruben_bover 😉👏🏻👏🏻

Degut a la bona acollida que han tingut els braçalets solidaris, us deixem una galeria de fotos per tal d'agraïr a tots la vostre col·laboració.

El FC Rangers també s’ha volgut equipar i col·laborar amb nosaltres, lluint un braçalet solidari personalitzat. Moltes gracies per la vostra col·laboració i sort en la lliga.

L’equip revelació de la primera divisió com no podia ser d’una altre manera, també porta el seu braçalet personalitzat. Moltes gràcies a l’Inter per la seva col·laboració

Un dels millors equips de la lliga, actual sots campió de la temporada 2018/2019, també s’ha sumat a la nostre iniciativa i ha lluït el braçalet de gol solidari.

Com no podia ésser d’una altra manera, el nostre etern capità de la Selecció, porta també un braçalet personalitzat per a cada partit de l’equip nacional.

Igual que el seu equip sènior , el cadet femení també es va sumar a la causa, i porta també el seu braçalet solidari personalitzat. 

Moltes gràcies noies pel suport.

L’equip sènior femení de l’ENFAF porta també els nostres braçalets solidaris en els seus partits de lliga catalana. Volem agraïr a les noies per la seva implicació i el seu suport.

Es per nosaltres un plaer i un honor, que la Selecció Catalana de Fútbol de Metges porti els nostres braçalets solidaris en els seus partits. I admirem la seva feina diaria, així com tota la col·laboració que fa amb diferents entitats solidaries d’arreu. MOLTES GRACIES.

El Fútbol Club Andorra no va dubtar en col·laborar amb un braçalet solidari i amb el record del Mister Emili Vicente. El seu capità Ludo, el porta amb orgull cada partit en el seu camí a l’ascens.

L’ Unió Esportiva Santa Coloma, no va dubtar en col·laborar amb nosaltres , fent els braçalets pels seus capitans del primer equip. 

El Fútbol Club Encamp, en la seva secció de Futbol Sala, també ha col·laborat amb nosaltres. Destacar la temporada de l’equipo on juga el nostre Juli Sánchez i un veterà Javier Saviola, que s’ha proclamat campió de lliga.